Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Castren aloitti golfin arvoturnauksen tarkalla pelillä, jakaa 27. sijaa

Matilda Castren jakaa 27. sijaa golfin naisten kauden ensimmäisessä arvoturnauksessa, kun takana on ensimmäinen kierros. Castren pelasi Kalifornian Rancho Miragessa kentän 71 lyönnillä, joilla hän alitti par-tuloksen lyönnillä.

Castren on ennakoinut kautta niin, että hän haluaa menestyä eritoten major-turnauksissa. Viime kaudella hän saavutti jo uransa ensimmäiset voitot LPGA-kiertueella ja Euroopan-kiertueella.

– Kausi ei ole lähtenyt niin hyvin käyntiin kuin olisin halunnut, enkä ole pelannut omaa parasta peliäni. Olen kärsivällinen, ja tämän viikon kenttä on minun mieleeni, Castren kertoi ennen Rancho Miragen kisaa.

Kilpailukenttä on Castrenille tuttu LPGA-kiertueen karsinnoista.

Torstain avauskierroksella Castren aloitti kierroksensa bogilla mutta teki birdiet 10. ja 12. väylille. Castren pelasi tarkkaa peliä, eikä esimerkiksi joutunut kertaakaan viheriöiden vieressä oleviin hiekkaesteisiin.

Naisten kauden ensimmäinen arvoturnaus vaihtoi täksi kaudeksi nimeään Chevron-mestaruuskilpailuksi. Kisa pelataan viimeistä kertaa Rancho Miragessa, sillä ensi kaudesta lähtien se siirtyy Texasiin. Kilpailun palkintopotti on viisi miljoonaa dollaria, josta voittaja kuittaa 750 000 dollaria.

Kilpailun kärkipaikkaa jakavat Yhdysvaltain Jennifer Kupcho ja Australian Minjee Lee tuloksella 66 (–6). Mestaruutta puolustava Thaimaan Patty Tavatanakit on kolmantena, lyönnin kärkikaksikon perässä.

Castren aloittaa toisen kierroksensa perjantaina kello 17.55 Suomen aikaa.