Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MTV Urheilu: Jokerit jättää KHL-kauden kesken

KHL-jääkiekkoliigan helsinkiläisjoukkue Jokerit jättää kauden kesken, uutisoi MTV Urheilu . Sen mukaan virallista vahvistusta päätökselle odotetaan torstai-iltana tai viimeistään perjantaina.

Jokereiden on määrä kohdata Spartak KHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Sarjan pitäisi otteluohjelman mukaan käynnistyä 1. maaliskuuta Helsingissä.

Palveluyhtiö Barona kertoi nettisivuillaan päättäneensä irtautua yhteistyöstä Jokereiden kanssa. Syynä on Venäjän hyökkäys Ukrainaan.

Barona ei jatkossa enää toimita henkilökuntaa Jokerien kotihallin Helsingin areenan ottelutapahtumiin ja irtaantuu samalla markkinointiyhteistyöstä.

– Emme halua olla mukana tukemassa Venäjän KHL-liigassa pelaavan Jokereiden toimintaa. Tämä on samalla kannanottomme vallitsevaan tilanteeseen Ukrainassa ja Venäjän sotatoimille siellä, Baronan toimitusjohtaja Lassi Määttä ilmoitti.

Jokerien pääomistaja on joukkueen general managerina toimiva Jari Kurri, mutta joukkueen toimintaa rahoittaa merkittävästi kaivosyhtiö Norilsk Nickel , jonka pääomistaja on venäläinen Vladimir Potanin.