Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tiikereiden Keskinen tehoili VaLePan nurin

Kokkolan Tiikereiden hakkuri Oskari Keskinen oli tehokas alussa ja lopussa, kun joukkue kukisti tiistaina VaLePan 3–2 lentopallon miesten Mestaruusliigassa.

Avauserässä 11 passista 10 pistettä tehnyt Keskinen päätyi 30 pisteeseen, ja hän iski kotijoukkueelle viidennen erän voiton joukkueen ensimmäisestä ottelupallosta. Hieman ennen Tiikerit oli selvittänyt yhden VaLePan ottelupallon tilanteessa 13–14.

Näin VaLePa koki ensimmäisen tappion viisi erää kestäneissä otteluissa tällä kaudella, voittoja sille ehti kertyä kuusi. Myös Tiikerit on ollut hyvä viisieräisissä, voittoja sillä on VaLePan tavoin kuusi seitsemästä ottelusta.

Yleispelaajat olivat jälleen VaLePan tehokkaimmat. Jiri Hänninen teki 22 pistettä viime kauden seuraansa vastaan ja loukkaantumisesta toipunut Sakari Mäkinen 21 pistettä.

VaLePa jatkaa liigassa kolmantena ja Tiikerit neljäntenä. Muita vähemmän otteluita pelanneen VaLePan pistesuhde on liigan paras 1,164.