Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvä lähipeli pelasti Tapio Pulkkasen avauskierroksen Arabiemiraateissa – "Aika pihalla olin pitkässä lyönnissä tänään"

Kymen Golfin Tapio Pulkkanen vietti pitkän tovin harjoituslyöntipaikalla torstaina Ras Al Khaimah Classic -turnauksen avauskierroksen jälkeen. Pulkkanen pelasi maailmankiertueen (entinen Euroopan-kiertue) kisan avauskierroksen 70 lyönnillä, kaksi alle parin, mutta kaikki ei ollut pelaamisessa kohdallaan.

– Aika pihalla olin pitkässä lyönnissä tänään. Ihan hyvin grindattu (lähipelillä pelastettu) tulos, vaikka parempaakin oli tarjolla, Pulkkanen sanoi.

Hyvää olivat yksi eagle ja viisi birdietä, huonompaa taas kolme bogia ja yksi tuplabogi.

– Nyt on aika pitkä rangesessio takana. Uskon, että huomenna on parempaa luvassa, Pulkkanen totesi.

Pulkkanen sijoittui viime viikolla seitsemänneksi samalla Al Hamran kentällä, jolla tämän viikon kisaa käydään. Tulostaso on viimeviikkoiseen tapaan hurja, ja Pulkkasen –2 oikeuttaa vasta jaetulle sijalle 50, kun osa pelaajista on vielä kierroksellaan.

Kärkipaikalle pyyhältänyt Uuden-Seelannin Ryan Fox käytti kierrokseensa vain 63 lyöntiä (–9). Muut suomalaiset Sami Välimäki ja Kalle Samooja ovat kymmenen lyönnin päässä kärjestä tuloksessa +1.