Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tour de France -voittaja Bernal törmäsi bussiin ja joutui leikkaukseen useiden vammojen takia

Maantiepyöräilyn Ranskan ja Italian ympäriajojen voittaja Egan Bernal loukkaantui kotimaassaan Kolumbiassa harjoituslenkillä niin pahoin, että hänen alkava kautensa voi olla vaarassa. Bernalin edustama Ineos Grenadiers -talli kertoi lyhyessä tiedotteessaan 25-vuotiaan Bernalin olevan tajuissaan ja hänen tilansa olevan vakaan.

Jatkotutkimukset varmistivat, että Bernal on leikattava lukuisten vammojen takia, häntä hoitava Universidad de la Sabana -sairaala tiedotti. Bernal loukkasi niskaansa, rintaansa ja jalkojaan.

Bernal loukkaantui Gachancipassa, lähellä Bogotaa. Cyclingnews.com -sivuston mukaan joukkuekaveriensa kanssa ajanut Bernal törmäsi bussiin, joka oli pysäköity osittain ajoradan puolelle. Paikallisen poliisin mukaan bussi oli ajamassa pysäkille.

Kolumbialainen Bernal voitti Ranskan ympäriajon vuonna 2019 ja Italian ympäriajon viime kesänä. Hänen oli määrä ajaa tallinsa ykkösmiehenä Ranskan ympäriajossa. Tour de France alkaa 1. heinäkuuta.