Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hurrikaani-Loimaa palasi pitkältä joulutauoltaan voitokkaasti

Hurrikaani-Loimaa nousi tiistaina 0–2-tappioasemasta 3–2-voittoon lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Akaa-Volleyta vastaan.

Ottelusta muodostui hakkureiden kaksintaistelu. Siinä sekä Hurrikaanin Antti Ropponen että Akaa-Volleyn Urpo Sivula tekivät 35 pistettä. Ropponen iski 54 passista 28 pistettä ja teki viisi virhettä, Sivula 62 passista 33 pistettä, mutta saldoa tahrasi 11 hyökkäysvirhettä.

– Tuli ainakin tarpeeksi passeja, kiitos Santerille (Välimaa) luottamuksesta. Kaksi erää oltiin alussakin hyviä, mutta erien loput olivat heikkoja. Tauon jälkeen peruspeli riitti voittoon, Ropponen sanoi Ruudun haastattelussa.

Sivula oli hyvin itsekriittinen.

– Tauon jälkeen rupesin tekemään liikaa virheitä, suttasin vähän liikaa. Oli hyviä paikkoja, mutta suora virhe on aina tyhmä. Kaksi erää meillä oli peruspeli raiteillaan, Sivula sanoi.

Voitto oli Hurrikaanille kolmas peräkkäinen, edellisen kerran se oli pelannut 19. joulukuuta. Akaa-Volleylle ottelu oli jo kolmas tänä vuonna. Hurrikaani kasvatti kotiotteluiden pisteputkensa viiteen, voittoja niistä on kolme.