Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huuhkajat kohtaa Islannin ja Slovakian maaliskuussa

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue avaa maaotteluvuotensa maaliskuun lopulla, kun Espanjan Murciassa pelattavissa otteluissa vastaan asettuvat Islanti ja Slovakia. Islanti-peli pelataan 26. maaliskuuta ja Slovakian Huuhkajat kohtaa 29. maaliskuuta.

Maajoukkueen tammikuun alun talvileiri ja sen kaksi ottelua Ruotsia vastaan peruuntuivat Euroopan pahentuneen koronatilanteen vuoksi. Näin ollen Huuhkajat pääsee pelaamaan vasta maaliskuussa, mutta Islanti ja Slovakia palvelevat päävalmentaja Markku Kanervan mukaan hyvin valmistautumisessa kohti kesäkuussa alkavaa Kansojen liigaa.

– Saimme juuri sellaiset vastustajat kuin halusimme. Menemme hyviin olosuhteisiin ja saimme sellaisen peliohjelman kuin toivoimme, Kanerva sanoi Palloliiton sivuilla .

– Pelien ajankohdat ja se, että olemme samassa paikassa, mahdollistavat myös harjoittelun. Lisäksi kyseessä on kansainvälinen pelipäiväikkuna eli saamme lähtökohtaisesti parhaan mahdollisen joukkueen.