Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haminan palloiluhallissa sattui vaurio uudenvuodenaattona – Halli on pois käytöstä toistaiseksi

Liikuntapaikan pääkäyttäjiä ovat lapset ja nuoret. Korvaavaa tilaa ei ole.

Haminan palloiluhalli on toistaiseksi pois käytöstä. Syynä ei ole koronavirus, vaan hallin koneistossa on uudenvuodenaattona tapahtunut tekninen vika, jonka on aiheuttanut vaurioita.

Haminan palloiluhalli oy ja Haminan Pallo-Kissat oy kertovat tiedotteessa, että hallin korjausaikataulua ja ajankohtaa liikuntapaikan käytön jatkumiselle ei voida vielä arvioida.

Palloiluhallin puheenjohtajan Petri Härkösen mukaan on harmillista, että hallin laskeutumisen aikana kankaan reunaan muodostui vaurio, joka edellyttää korjausta ennen paineen nostamista takaisin ja halliin käyttöön saamista.

Liikuntapaikan pääkäyttäjiä ovat haminalaiset lapset ja nuoret.

Pallo-Kissojen puheenjohtaja Mika Haikala sanoo tiedotteessa olevansa pahoillaan seurassa harrastavien yli 170 lapsen ja nuoren sekä nappulaliigalaisten puolesta.

Heille ei ole tällä hetkellä tiedossa olevaa korvaavaa tilaa harrastamiseen.

HaPK:n joukkueiden lisäksi palloiluhallia harjoitteluun käyttävät useat tahot, joiden toimintaan tilanne vaikuttaa merkittävästi harrastustilan puuttumisen takia.

Uutiseen on vaihdettu kuva kello 13.