Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

JYP katkaisi surkean putkensa – Anttoni Honka kriisijoukkueen suurin sankari

JYPin Anttoni Honka (arkistokuvassa oikealla) napautti ranteella kaksi osumaa. TOMMI ANTTONEN / LEHTIKUVA

Aki Hietavala / STT

JYP katkaisi kymmenen ottelun tappioputkensa jääkiekkoliigassa keskiviikkona, kun Jukurit kellistyi jatkoajalla maalein 4-3. JYP oli edellisen kerran voittanut juuri mikkeliläisjoukkueen vieraskentällä lokakuun 13. päivä.

Rajuin lukemin edelliset ottelut hävinnyt jyväskyläläisjoukkue oli välillä alakynnessä, mutta pitkästä aikaa myös JYPin maalivahtipeli toimi, kun Markus Ruusu nappasi 32 torjuntaa.

JYPin puolustaja Anttoni Honka napautti ranteella kaksi osumaa. Honka iski ensin 3–3-tasoituksen päätöserässä ja laukoi voittomaalin Jerry Turkulaisen esityöstä jatkoajan alussa.

– On se vaan mukavampi voittaa kuin hävitä. Nyt uskalsimme pelata ja luottaa omaan tekemiseen. Tämä oli joukkueen voitto. Uskon, että jo yksi voitto vapautti meitä aika paljon, Honka hehkutti STT:lle.

– Voittomaalissa Jerry antoi syötön tosi aikaisin, ja meinasi itsellä jäädä syöttönappi pohjaan. Päätin sitten ampua, ja onneksi meni sisään. Paljon mukavampi on huomenna tulla hallille, kun on voitto alla. Pieni henkinen lukko meille tästä kaikesta oli varmasti jo jäänyt.

Olli Jokisen luotsaamalle Jukureille tappio oli kolmas perättäinen. Jukurit on hävinnyt sarjan tyvipään JYPille kaikki pelinsä tällä kaudella.

– Meillä oli hyvät ensimmäiset 20 minuuttia, mutta sen jälkeen erittäin heikkoa tekemistä, asenneongelma. JYPin kannattaisi näköjään pelata 60 ottelua meitä vastaan, Jokinen harmitteli.

– JYP halusi tänään voittoa enemmän kuin me. Meillä jäivät puheet koppiin. Aivan turhaan menimme mukaan kaverin run and gun -peliin, Jokinen jatkoi.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka