KTP jätti hyvästit kotiyleisölle tutulla kaavalla

KTP jätti hyvästit korkeimmalle sarjatasolle kotikentällä Hakaa vastaan. Haka ratkaisi pelin avausjakson lopun kolmella peräkkäisellä maalilla ja voitti 4–2.

– Samanlaista kuin ennenkin. Kaveri tekee hirveällä prosentilla meidän virheistä maaleja. Takaa on vaikea nousta, vaikka pelasimmekin hyvän toisen puoliajan, KTP:n keskikentän tulevaisuuden lupaus Niklas Leinonen sanoi.

Leinonen oli yksi liigasta putoavan KTP:n kauden ilonaiheita. 18-vuotias seuran kasvatti pääsi viimeisessä kotipelissä avaukseen 13. kerran tällä kaudella.

– Vielä viikko ennen kauden alkua en olisi uskonut, että olisin sarja-avauksessa aloituksessa. Sain siitä buustin, mikä kantoi ja uskoa siihen, että pärjään tällä tasolla, Leinonen kertoi.

Ikäkausimaajoukkueissa pelannut Leinonen sai kehittyä suurimpien paineiden ulkopuolella, mutta sai nuorukainenkin osansa.

– Kaikki tietävät, että kausi oli vaikea. Välillä oli hankalaa jopa motivoida itseään, mutta joka päivä oli yritettävä parhaansa.

Kyyti oli välillä kylmää. Ennen viimeistä peliä joukkue on voittanut kaksi kertaa.

– Antaisin itselleni hyvän arvosanan. Tietysti olisi pitänyt pystyä parempaankin, mutta tiedän nyt omat taitoni, Leinonen summasi kauttaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka