Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

KTP jäi pisteittä Lahdessa – Putoaminen Ykköseen voi varmistua jo tänään

Antti Kaarto

KTP:llä on jäljellä vielä neljä ottelua jalkapalloliigan alemmassa loppusarjassa, mutta ne saattavat olla merkityksettömiä. FC Lahti voitti KTP:n 2–1 (1–0) ja KTP:n asema sarjan hännillä on todella vaikea.

Eroa karsijan paikalla olevaan AC Ouluun on 10 pistettä. Oulu kohtaa tänään vieraskentällä Hakan kello 17 alkavassa ottelussa, ja täydellä pistepotilla Oulu karkaisi KTP:n tavoittamattomiin.

Lahti meni johtoon Altin Zeqirin upealla, ylänurkkaan osuneella kaukolaukauksella 42. minuutilla. 56. minuutilla Loorents Hertsi sai pallon rangaistusalueelle ja upotti pienestä kulmasta.

KTP pääsi pelaamaan lähes puoli tuntia ylivoimalla, kun Zeqiri ajettiin ulos 66. minuutilla. KTP sai pidettyä palloa mutta pääsi vaarallisiin maalipaikkoihin harvoin.

Kun varsinainen peliaika täyttyi, joutui FC Lahden maalivahti ensimmäistä kertaa torjuntatöihin, kun David Ramadingaye kokeili kaukolaukausta. Veto oli KTP:n ensimmäinen laukaus koko ottelussa.

Toinen meni maaliin. Lisäajan toisella minuutilla Juan Esnaiderin laukaus epäonnistui, mutta pallo osui nurmen pinnassa istuneeseen KTP-toppari Mohamadou Sissokoon ja meni maaliin.

KTP jatkaa pelejään lauantaina 16. lokakuuta, jolloin Kotkaan saapuu Honka.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka