Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Chelsea joutuu keskiviikon Juventus-otteluun ilman neljää tärkeää pelaajaansa – N'Golo Kante sairastunut koronaan

N'Golon on jäätävä karanteeniin ja noudatettava hallituksen ohjeita, Chelsean päävalmentaja kertoi. AFP / LEHTIKUVA

Tapio Keskitalo / STT

Chelsea joutuu tulemaan toimeen keskiviikon Juventus-ottelussa ilman tärkeitä Mason Mountia, Reece Jamesia, N'Golo Kantea ja Christian Pulisicia. Juventus isännöi Chelseaa jalkapallon miesten Mestarien liigan H-lohkossa.

Keskikenttämies Kante on sivussa koronaviruksen takia. Mount, James ja Pulisic ovat loukkaantuneita.

– N'Golon testitulos oli valitettavasti positiivinen. Hänen on jäätävä karanteeniin ja noudatettava hallituksen ohjeita. Hän ei harjoitellut tänään, päävalmentaja Thomas Tuchel sanoi lontoolaisseura Chelsean kotisivuilla .

Myös Juventuksella on loukkaantumishuolia, sillä hyökkääjät Alvaro Morata ja Paulo Dybala ovat sivussa. Torinolaisseura kertoi kotisivuillaan , että kaksikon on määrä olla käytettävissä kansainvälisen maaottelutauon jälkeen lokakuussa.

Mestarien liigan hallitseva voittaja Chelsea aloitti urakkansa tämän kauden turnauksessa kaatamalla kotonaan Pietarin Zenitin. Italian Serie A:n kautensa vaisusti aloittanut Juventus voitti Mestarien liigassa vieraissa Malmön.

Harry Maguire sivussa

Myös Manchester Unitedilla on loukkaantumispulmia ennen keskiviikon Villarreal-ottelua.

Manchesteriläisjätti kertoi kotisivuillaan , että kapteeni Harry Maguire on luultavasti muutaman viikon sivussa. Keskuspuolustajaa vaivaa pohje.

Maguiren tavoin viikonloppuna loukkaantuneen Luke Shaw'n pelikunto on kysymysmerkki. Unitedilta on keskiviikkona varmuudella sivussa myös pelikiellossa oleva Aaron Wan-Bissaka.

Mestarien liigassa pelataan keskiviikkona myös ottelut Atalanta–Young Boys, Zenit–Malmö, Bayern München–Kiovan Dinamo, Benfica–Barcelona, Wolfsburg–Sevilla ja Salzburg–Lille.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka