Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Edes tasapeli mestarisuosikkia vastaan ei auttanut Honkaa – "Ei auta muu kuin nuolla haavat ja keskiviikkona voittaa KuPS"

HJK:n Luis Carlos Murillo (vas.) ja Santeri Väänänen eivät päästä Hongan Lucas Kaufmannia kiinni palloon. SEPPO SAMULI / LEHTIKUVA

Tomi Siren / STT

Pistenälkäiset Honka ja HJK taistelivat sunnuntaina maalittoman tasapelin jalkapallon miesten liigassa ottelussa. Honka esiintyi Espoossa kauden ennätysyleisönsä (1 191 katsojaa) edessä vähintään tasavahvasti mestarisuosikkia vastaan.

– Kolmea pistettä lähdettiin hakemaan, siinä mielessä olemme pettyneitä. Ei oltu riittävän tehokkaita, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara harmitteli.

Kuuden sakkiin ja ylempään loppusarjaan yltääkseen Hongan olisi kahdella viimeisellä runkosarjakierroksella ohitettava kaksi kolmikosta FC Lahti, HIFK ja Ilves.

Asetelmaan nähden ei yllättänyt, että Hongan Otso Koskinen saikin jo 10. minuutilla loistopaikan. Boksiin tarjoiltu kaarisyöttö ei jalostunut maaliksi, kun Koskisen volley lähetti pallon taivaalle. Reilun tunnin jälkeen espoolaisisännille syntyi kulmapotkun jälkeen kaksi viimeistelysaumaa, mutta HJK:n maalivahti Hugo Keto piti nollan.

– Ei auta muu kuin nuolla haavat ja keskiviikkona voittaa KuPS. Se ainut keino, millä voidaan päästä ylös, Hongan Vasara myönsi.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka