Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

JYP kesytti jälleen KooKoon – 17-vuotias superlupaus jälleen ratkaisijanroolissa

Aki Hietavala / STT

JYP nappasi kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa, kun KooKoo kaatui toisen kerran vajaan 24 tunnin sisään. Jyväskylässä voittolukemat merkittiin lauantaina JYPille 3–1.

Kotijoukkue hallitsi pelitapahtumia kaikki kolme erää. Keskushyökkääjä Jere-Matias Alanen laukoi avauserässä ottelun ensimmäisen maalin. Alaselle osuma oli uran ensimmäinen.

Myös vasta toista liigaotteluaan tahkonnut JYP-puolustaja Eetu Peltola onnistui ensimmäistä kertaa urallaan maalinteossa Liigassa.

– Olihan se kiva onnistua itsekin, vaikka on siinä pelaamisessa vielä parannettavaa. Kieltämättä oli helpompi pelata nyt, kun oli jo se ensimmäinen liigapeli takana. Pelasimme tänään energisesti ja yhteistyö oli mallikasta, Peltola summasi STT:lle.

Myös JYPin nuori superlupaus Joakim Kemell oli jälleen oivalla pelipäällä. Kemell nakutti pisteet 1+1. KooKoon ainokaisen laukoi Joose Antonen.

– Joakim on nostettu tänne sen takia, että hän tekee tulosta. Sitä kautta tulee lisää peliaikaa. Hän on vastannut hienosti huutoon, JYPin päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi kommentoi mahdollista NHL:n ensi kesän kärkivarausta.

Ahvenjärven valmentama nuori JYPin joukkue on voittanut viidestä ensimmäisestä pelistään kolme. KooKoo on puolestaan yltänyt yhteen voittoon neljässä kohtaamisessa.

– Meillä jäi mieli ja kroppa täysin Kouvolaan. Ei oltu todellakaan valmiita peliin. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä syvemmällä suossa oltiin. JYP ansaitsi täysin voittonsa, KooKoon käskyttäjä Olli Salo totesi.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka