Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymen Golfin Tapio Pulkkasella hyvät asemat 6,8 miljoonan euron huippukisassa bogittoman perjantain jälkeen – "Tänään oli superkierros"

Kymen Golfin Tapio Pulkkanen pelasi komeasti jatkoon Euroopan PGA:n mestaruuskilpailussa. Lontoon lähellä pelattava Euroopan-kiertueen kilpailu on kiertueen suurimpia, palkintopotti on noin 6,8 miljoonaa euroa. Mukana on valtaosa kiertueen kärkipään pelaajista.

Torstain avauskierroksella Pulkkanen löi 70 kertaa (2 alle par-tuloksen), perjantaina hän tarvitsi lyöntejä vain 67 (–5). Kierros oli bogiton, par-reikien lisäksi viisi birdietä.

Yhteistulos –7 oikeuttaa kotkalaisen jaettuun 14. sijaan.

– Tänään oli superkierros. Pitkä peli oli melko kohdallaan ja oli paljon paikkoja tehdä birdiejä. Muutamia hyviä seivejä alkurundista myös, Pulkkanen sanoi.

Suomalaisista myös Mikko Korhonen (–6) ja Kalle Samooja (–5) jatkavat pelaamista viikonloppuna. Sami Välimäki putosi kahden kierroksen jälkeen yhteistuloksella +4.

Kilpailun kärkikaksikkona pelaavat kahden kierroksen jälkeen Kiradech Aphibarnrat (–12) ja Laurie Canter (–11).

Pulkkanen pelaa kolmannella kierroksella yhdessä espanjalaisen Miguel Angel Jimenezin kanssa. Eurooppalaisen golfin legendoihin kuuluva Jimenez on jo 57-vuotias, mutta pelaa edelleen kilpailukykyistä huippugolfia.

– Hienoa lähteä vetämään yhdessä Jimenezin kanssa, Pulkkanen myhäili.