Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Tukala tilanne pakotti IFK Mariehamnin tekemään harvinaisen kovan ratkaisun – antoi potkut päävalmentaja Lukas Syberyjskille

Tukala sarjatilanne johti seurajohtaja Peter Mattssonin mukaan IFK Mariehamnin päävalmentajan vaihtoon. MARTTI KAINULAINEN / LEHTIKUVA

STT

Miesten jalkapalloliigassa karsintauhan alla elävä IFK Mariehamn vaihtoi päävalmentajaa, kun se vapautti tehtävistään ruotsalaisen Lukas Syberyjskin. Kakkosvalmentaja Daniel Norrmen korvaa Syberyjskin välittömästi uutena pääluotsina.

– Tunsimme että tämänhetkinen tukala tilanne liigassa pakottaa meidät tekemään ratkaisuja, jotta annamme joukkueelle edellytykset päättää kausi niin hyvin kuin mahdollista, seurajohtaja Peter Mattsson kertoi IFK Mariehamnin kotisivuilla .

Jalkapalloliigan verkkosivujen mukaan kerta oli ensimmäinen IFK Mariehamnin liigahistoriassa, kun ahvenanmaalaisseura vaihtoi päävalmentajaa kesken sopimuskauden. Syberyjski valmensi joukkuetta toista kauttaan.

– Kiitämme Lukasia hänen ajastaan, sitoutumisestaan ja työstä, jota hän on tehnyt seuran eteen ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkoon, Mattsson painotti.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Palvelut

Ruokapaikka