Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Aamuvirkku Honka tyrmäsi Maarianhaminassa

Pasi Peltola / STT

Miesten jalkapalloliigassa putoamistaisteluun juuttunut IFK Mariehamn ei saanut tuskaiseen tilanteeseensa hilkkuakaan helpotusta Hongan vierailtua sunnuntaina Ahvenanmaalla. Voittomaali oli nähty jo kuudennella minuutilla, kun kotijoukkue konttasi tappioon maalein 1–3 (0–3).

IFK:n puolustus oli avausjaksolla yhtä eksyksissä kuin harrastelijasuunnistajat edellisyönä Napapiirin umpipimeässä Jukolan viestissä.

– Saimme peliin unelmastartin, vaikka olimme lähteneet matkaan aamuviideltä. Toinen puoliaika on ollut edellisissäkin peleissä meille vaikea, mutta kolmen maalin taukojohto jeesasi nyt tarpeeksi, Hongan puolustuslinjan Dani Hatakka henkäisi.

Helsingin Jalkapalloklubista juuri espoolaisriveihin vaihtanut Luis Henrique ja Rui Modesto viimeistelivät molemmat toisen maalinsa kahteen viime peliin. Voitto-osuman pommitti loukkaantumisen takia aikaiseen vaihtoon joutunut KuPS-kasvatti Jerry Voutilainen, jonka edellinen liigamaali oli viiden vuoden takaa.

Jo 16-vuotiaana pääsarjassa debytoinut Voutilainen, 26, pelaa liigatasolla 11. kautta. Toista kautta Honkaa edustava keskikenttäpelaaja teki Kuopion Palloseurassa neljän kesän aikana kolme maalia ja Vaasan Palloseurassa viiden kauden aikana neljä osumaa.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Palvelut

Ruokapaikka