Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

H-veneiden SM-arpajaista KPS:n Jyrki Lindströmille kahdeksas sija

Jyrki Lindströmin viikonloppu H-venepurjehduksen SM-kisoissa Kuopiossa ei mennyt toivotusti. Perjantai meni Kotkan Pursiseuran mieheltä penkin alle, sunnuntaina ei pystytty tuulettomuuden vuoksi purjehtimaan lainkaan.

Lindströmin venekunnan loppusijoitus oli vasta kahdeksas. Positiivisen puolelle jäivät lauantaina napattu yksi lähtövoitto ja toisen lähdön kakkossija.

– Aikamoiset arpajaiset käytiin olosuhteiden puolesta. Viiden parhaan joukossa oli neljä yllätysnimeä. Toisesta päivästä jäi mukava mieli. Ja kerrankin päästiin kisoista ajoissa kotiin, kun sunnuntaina ei purjehdittu, Lindström naurahti.

Suomen mestari Teppo Järä ei kuulunut yllättäjiin. Järä johtaa rankingkilpailua, kun jäljellä ovat enää lyhyen radan SM-kilpailut syyskuun puolivälissä Naantalissa.

– Hän taitaa viedä rankingin. Meidän pitäisi voittaa ja Järän olla seitsemäs tai huonompi, rankingkakkonen Lindström laski.

Suomen ykkösnimi, MM-hopeamitalisti Jan Forsbom ei osallistunut Kuopion SM-kisoihin.