Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Hradecky torjui pilkun ja nollasi Mönchengladbachin

Leverkusen kukisti Mönchengladbachin 4–0 ja otti kauden ensimmäisen voittonsa. DPA / LEHTIKUVA / LEHTIKUVA

Petteri Ikonen / STT

Suomen maajoukkuemaalivahti Lukas Hradecky jatkoi vahvoja otteita jalkapallon Saksan Bundesliigassa, kun Leverkusen kukisti Mönchengladbachin 4–0 ja otti kauden ensimmäisen voittonsa.

Avausottelussa Leverkusen jäi 1–1-tulokseen Union Berlinin kanssa, mutta rynnäköi lauantaina nopeasti karkumatkalle. Mönchengladbachin maalivahti Yann Sommer hörppäsi Mitchel Bakkerin laukauksen, ja viitisen minuuttia myöhemmin Patrik Schick tuplasi johdon.

Mönchengladbachilla oli takana kelpo sarja-avaus, kun se nipisti pisteen yhdeksän edellistä mestaruutta voittaneelta Bayern Müncheniltä. Reilua viikkoa myöhemmin mikään ei sujunut. Lars Stindl yritti kavennusta rangaistuspotkulla avausjakson lopussa, mutta Hradecky torjui. Seuranneen kulmapotkun jatkotilanteessakin suomalaismaalivahti ehti pallon eteen.

Toisella jaksolla Hradecky koppasi Stindlin puskun ja esiintyi muutenkin vahvasti. Moussa Diaby upotti 3–0-maalin Mönchengladbachin puolustajan jalan kautta, ja Nadiem Amirin veto painui verkkoon Sommerin näpeistä.

Leverkusenin suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo pääsi kentälle kymmenen minuuttia ennen loppua ja pääsi hyvin mukaan peliin. Sommer torjui lopussa Pohjanpalon puskun.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka