Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Wolverhamptonin maalipyssy Raul Jimenez palasi Valioliiga-kentille vakavan päävamman jälkeen – viikonloppuna luvassa lämmin jälleennäkeminen

Jalkapalloseura Wolverhamptonin hyökkääjä Raul Jimenez palasi vakavan loukkaantumisen ja kahdeksan kuukauden sairausloman jälkeen Englannin Valioliigan viheriöille viime viikonloppuna. Jimenez mursi kallonsa viime marraskuussa yhteentörmäyksessä Arsenalin David Luizin kanssa, mutta nyt maaliahne meksikolainen on toipunut täyteen pelikuntoon.

Pääsuojaa pitänyt Jimenez pelasi täydet minuutit Wolverhamptonin avausottelussa Leicesteriä vastaan.

– Ajattelin aina, että pystyisin tekemään toipumiseni jälkeen jälleen sitä, mitä rakastan. Uran loppumiselle oli mahdollisuus, mutta olin varma, että palaisin pelaamaan, 30-vuotias Jimenez sanoi BBC:n mukaan .

Jimenez kertoi, että pelaisi mieluummin ilman pääsuojaa kuin sen kanssa, mutta hän tyytyy luottamaan asiantuntijoiden sanaan. Pääpalloja meksikolaisen ei tarvitse välttää, mutta Wolverhamptonin lääkintäosasto seuraa, miten monta puskua hyökkääjälle kertyy.

– Tiedän, että minun on oltava samalla viivalla lääkärien ja kirurgien kanssa.

Jimenez ei muista viime marraskuun päätällistä mitään, mutta on katsonut tilanteen monta kertaa jälkikäteen useista eri kulmista. Toipumisjaksolla meksikolaiselta kysyttiin malttia.

– Vaikeinta oli se, että luulin olevani pelikunnossa, mutta en ollutkaan.

"Wolves" hävisi Leicesterille vieraissa 0–1. Sunnuntaina joukkue kohtaa Tottenhamin, jota valmentaa Wolverhamptonin viime kausien luotsi Nuno Espirito Santo.

– Siitä tulee hienoa. Hän (Nuno) on ollut todella suuri tuki viime kuukausina. Näin hänet kolme viikkoa sitten, ja hän kertoi minulle olevansa todella iloinen nähdessään minut pelaamassa, Jimenez sanoi.

Jimenez on tehnyt Wolverhamptonille 34 liigamaalia kolmen viime kauden aikana.