Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiffen oli Peli-Karhuille edelleen vaikea vastus, ja otti nyt pisteetkin – "Kaikille tulee otteluruuhkia, turha selitellä"

Peli-Karhut ja Kiffen ottivat jalkapallon Kakkosessa pikauusinnan, tällä kertaa Helsingissä. Sunnuntaina PeKa voitti keskinäisen Kotkassa 2–1, Kiffen puolestaan kotiottelunsa keskiviikkona 2–0 (1–0).

Kiffen oli PeKalle vaikea vastus jos sunnuntaina, ja sama jatkui nytkin, vaikka kyseessä oli Kakkosen A-lohkon jumbojoukkue.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä todella nihkeä. Toinen oli pelillisesti parempi, ehkä hallitsimmekin peliä, mutta todelliset maalipaikat olivat harvassa, PeKan päävalmentaja Samuli Nieminen tunnusti.

Paras tontti osui Nico Pietiläiselle, mutta läpiajo päättyi ohilaukaukseen. Kiffenin molemmat maalit teki Cheikh Toure.

Ottelu oli PeKalle neljäs kolmessatoista päivässä, eikä tahti paljon hiivu. PeKan jottelun jatkuvat ensi maanantaina Käpylän Pallon vieraana, ja ensi viikon perjantaina matka vie Järvenpään Palloseuran kotinurmelle.

– Ei se peliruuhka mikään selitys ole, vaikka Kiffen pääsikin tähän tuplaotteluun viikon levänneenä. Pelien siirtämisten takia kaikille tulee otteluruuhkia, Nieminen kuittasi.

– Pettynyt fiilis tästä jäi. Meillä oli tuloksellisesti hyvä vaihe, mutta nyt emme onnistuneet.

PeKa oli voittanut kaksi edellistä otteluaan. Joukkue on 12 joukkueen lohkossa sijalla kuusi.