Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilveksen Mömmö upotti taas AC Oulun, puolustaja Aspegren on lähtökuopissa

Ilveksen Eetu Mömmö upotti AC Oulun jo toistamiseen tällä kaudella jalkapalloliigassa, kun tamperelaiset kaatoivat vieraansa Ratinassa 1–0.

Mömmö iski kauden avausottelun molemmat maalit Oulussa, ja perjantaina komea vasurilaukaus varmisti isännille täyden pistepotin. Ilves-laituri on iskenyt kauden neljästä maalistaan kolme oululaisverkkoon.

– Jotenkin ne ovat vaan sattuneet näihin. Ensin Oulussa kaksi maalia, ja nyt kun olen päässyt hyvään vireeseen, en ollut tästäkään yllättynyt, Mömmö kertasi.

Isäntien kokoonpanosta puuttuivat edelleen kesäkuun puolivälistä saakka sivussa olleet puolustajat Kalle Katz ja Felipe Aspegren.

– Katz on sairastellut pitkään, mutta nyt on ilmeisesti löytynyt oikea diagnoosi ja lääkkeet siihen. Hän pystyy aloittamaan harjoittelun kohta. Aspegren ei tällä hetkellä mahdu mukaan ja haluaa siirtyä muualle, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoi.

AC Oulun kapteeni Anselmi Nurmela iloitsi joukkueensa parantuneista otteista viime peleissä, mutta harmitteli otteen kirpoamista toisella puoliajalla.

– Onhan tämä turhauttavaa, mutta ei ollut ensimmäinen kerta, kun tällä kaudella kävi näin, Nurmela sanoi.