Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liigauransa avausmaalin tehneen Daniel Håkansin upea yksilösuoritus pelasti SJK:n

SJK kaatoi lauantaina kotonaan AC Oulun 3–2 ja nousi jalkapalloliigassa sarjakolmoseksi. Voitto ei irronnut helpolla, sillä AC Oulu nousi loppuvaiheessa kahden maalin takaa tasoihin. Rajusti muuttuneeseen oululaisryhmään hiljattain liittyneet Usman Sale ja Lucky Opara vastasivat vieraiden osumista.

SJK:n pelastajaksi nousi vaihdosta sisään tullut Daniel Håkans, 20, joka latoi liigauransa avausmaalin 82. minuutilla, vain kaksi minuuttia Oparan 2–2-tasoituksen jälkeen. Håkans täräytti voittomaalin noin 20 metristä lähteneellä tarkalla laukauksellaan.

– Kylmäverinen suoritus, hieno osuma. “Dani” on noita harjoitellut treeneissä paljon, joten mahtavaa, että hän sai maalin tehtyä, kehui SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

SJK:n kahdesta ensimmäisestä maalista vastasi toppari Nikko Boxall.

Viime ottelussa sarjan jumbojoukkue AC Oulu kaatoi sarjakärki HJK:n, mutta tällä kertaa yllätys jäi tekemättä.

– Olemme pelanneet viimeiset 180 minuuttia hyvin. En ole yhtään huolissani sen suhteen, ettemmekö jatkaisi tässä sarjassa vuonna 2022, linjasi Oulun pääluotsi Jyrki Ahola.