HP:n naiset jäivät ilman juoksuja ja voittoa Jalasjärveä vastaan: "Pää ja jalat eivät olleet pelissä mukana"

HP:n naisten kotiutus ei onnistunut ottelussa kertaakaan.

Haminan Palloilijoiden naisten joukkue kohtasi vieraskentällä sunnuntaina Jalasjärven Jalaksen Ykköspesiksessä. Etelälohkossa pelaava HP ei saanut ottelussa aikaiseksi yhden yhtä juoksua, jonka vuoksi ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon jaksolukemin 1–0 (7–0, 0–0).

– Alku oli nihkeä, pelaajilla oli jalat ja pää jossain ihan muualla kuin kentällä. Kaveri pääsi alussa helpolla, pelinjohtaja Jussi Toikka kertoi ottelun jälkeen turhautuneena.

Jalasjärvi vyörytti kaikki juoksunsa ensimmäisellä jaksolla, mutta tällä kertaa se riitti voittoon. Kahden ensimmäisen vuoron jälkeen kotijoukkue oli siirtynyt jo kuuden juoksun johtoon HP:n tuskaillessa mailan varressa.

– Alun jälkeen paransimme, jonka jälkeen pelissä oli tasaista vääntöä puolin ja toisin. Siinä ei ollut enää Jalasjärvelläkään sisäpelinjuhlaa, kun molemmat pelasivat ulkona hyvin.

Jalasjärven kokoonpanosta lyönnissä onnistuivat erityisesti Roosa Aho ja Jenni Latvala, joista kumpainenkin löi yhteensä kaksi juoksua ottelussa. Kolmostilanteita kertyi Jalasjärvelle yhteensä 16. HP:n vastaava lukema oli 11, mutta kotiutus ei tällä kertaa onnistunut.

– Pidimme ottelun jälkeen palaverin joukkueen kesken ja pistimme asiat pöydälle. Jatkossa pitää pystyä parantamaan, kun sarjassa on niin hyviä vastustajia. Meidän pitää olla valmiimpia, Toikka summasi murskaavan pelipäivän päätteeksi.

Mainos: Kaakon Kamarimusiikki Ry

Mainos: Kaakon Kamarimusiikki Ry

Kaakon festivaalilta kohokohtia joka makuun!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka