Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Haminan Pallo-Kissat ei saanut Kultsua vastaan sitä, mitä ansaitsi

HaPK oli vähällä voittaa sarjan ennakkosuosikin.

Ella Rantalainen

Jalkapallon itäisen alueen Kolmosessa kautensa avasi perjantaina Haminan Pallo-Kissat. B-lohkossa pelaava HaPK sai vieraskentällä vastaansa lappeenrantalaisen Kultsu FC:n, joka oli tällä kertaa parempi lukemin 4–2 (1– 1).

– Harmittaa hemmetisti. Pelasimme sarjan suurinta ennakkosuosikkia vastaan ja olisimme pisteemme ansainneet. Toisella jaksolla peli kääntyi meille ja onnistuimme hyvin pelisuunnitelmassamme, HaPKin päävalmentaja Saku Halonen harmitteli.

Kultsu siirtyi ottelussa rankkarista 2–1-johtoon ottelun toisella puoliajalla Miko Lötjösen osumasta, mutta HaPKin kaksi maalia ottelussa viimeistellyt Caner Mula toi vieraat vielä tasoihin ja voittotuntumaan niin ikään rangaistuslaukauksesta.

Sarja-avauksen voitto karkasi kuitenkin HaPKin käsistä aivan pelin kalkkiviivoilla. Ensin maalin iski Antti Heinonen ja heti perään Miguel Rodriguez naulasi loppulukemiksi 4–2.

– 3–2-maali tuli kulmapotkusta, joka ei ollut vaarallinen. Pystyimme ottelussa hoitamaan vaarallisempiakin kulmia hyvin, mutta tilanteessa oli huonoa tuuria ja hukkasimme miehet siinä erikoistilanteessa. Heidän viimeinen maalinsa oli enää kosmetiikka, koska yritimme riskillä tasoittaa.

Tappiosta huolimatta Halonen oli tyytyväinen joukkueen esitykseen.

– Vaikka tulos harmittaa, niin peli antoi silti positiivisen signaalin jatkoa ajatellen. Kultsu on sarjan suurin ennakkosuosikki ja pystyimme heidät haastamaan tasapäisesti vieraskentällä, Halonen kehui.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka