Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SJK:n Ledesma rosvosi pallon ja voiton Hongalta

Honka oli jo nuolaista ensimmäistä kotivoittoa jalkapalloliigassa, mutta se tärväsi kalkkiviivoilla maalittomassa tasatilanteessa avopaikkansa. Muutama minuutti myöhemmin, lisäajalla, SJK:n italialaishyökkääjä Emmanuel Ledesma karkasi läpiajoon reilusta puolesta kentästä ja päätti soolonsa voittomaaliin.

– Molemmilla oli paikkansa. Pienistä marginaaleista jäi kiinni – riisto kovalla vauhdilla ja päättäväisesti maalia kohti, SJK:n puolustaja Matias Vainionpää kuvasi.

Mitalitaisteluun veikatun Hongan paineet kohenevat jatkumona, sillä alkukaudesta vain sarjanousija AC Oulu on aloittanut sitä vaisummin.

Tapiolassa taisto kävi muutamien maalipaikkojen myötä tasaisena. Päätösvartilla Honka hallitsi ja näytti etenevän kohti maalintekoa. Pelin 88. minuutilla isäntien Juan Alegria tarjoili kulmasta liki poikittaispassin pilkun kohdalle, mutta täysin vapaana ollut Demba Savage osui palloon vain hipaisten.

Seuraavassa hyökkäyksessä Alegria pääsi puolittaiseen läpiajoon, mutta veti vesiperän. Sitten shown varasti pallon ryöväyksellä sekä varmalla sijoituksella alanurkkaan Ledesma.

– Harmittaa, tuli turpaan. Olisi ollut paikat ratkaista peli, Hongan puolustaja Ville Koski kiteytti.