Kymenlaakson Urheilugaala ensi viikolla verkossa – "Jonkin verran on tullut palautetta, ettei palkitsemisia tulisi koronavuonna tehdä"

Antti Kaarto

Kymenlaakson Urheilugaala järjestetään tänä vuonna verkkolähetyksenä. Gaala on kaikkien vapaasti katsottavissa ensi viikon perjantaina 16. huhtikuuta Kymenlaakson Liikunnan (KymLi) Facebook-sivun kautta. Lähetys alkaa kello 18.

Urheilugaalan järjestämisessä ovat KymLin lisäksi mukana Kymenlaakson liitto, Suomen Urheilugaala ja Veikkaus. Gaalassa palkitaan maakunnan huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita urheilijoita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja-aktiiveja. Kategorioita on 20 ja palkittavia 26.

– Jonkin verran on tullut palautetta, ettei palkitsemia tulisi koronavuonna tehdä. Katsomme päinvastoin, että seura-aktiivit ja liikuttajat ovat toimineet entistä haastavimmissa olosuhteissa ja ansaitsevat siksi entistä enemmän julkista kiitosta työstään, KymLin toiminnanjohtaja Tommi Lehtinen sanoi tiedotteessa.

Palkittavia ovat olleet päättämässä KymLi, Kymenlaakson urheilutoimittajat ry, Kymenlaakson liitto ja Suomen Paralympiayhdistys.

Lisäksi elämänurapalkinnon saajan valitsee 15-jäseninen raati, johon on kutsuttu vaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka