Tässä tulee martta Tuija Kokkosen herkkuresepti pääsiäiseksi – Kerma tuo mämmin parhaat puolet esiin

Katolisen ajan paastoruoka elää tänäkin päivänä. Marttojen kotitalousasiantuntija opastaa, miten mämmiä tehdään kotioloissa.

Katselin pienenä pojannassikkana, kun isoäitini valmisti mämmiä pääsiäiseksi. Mummi sekoitti huolellisesti maltaista ja ruisjauhoista tehtyä sakeaa puuroa, jakoi sen tuohiropposiin ja laittoi isoon leivinuuniin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi