Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Parhaillaan Tuomas Sihvosella on käymässä iso pullollinen olutta, johon on upotettu kilokaupalla kriikunoita. Janita Karra

Tuomas Sihvonen tekee olutta vaikka sipulista ja säilyttää keitoksiaan opiskelijatalon maakellarissa: "Jos olut ei haise oksennukselta, on sitä turvallista juoda"

Olutharrastaja Tuomas Sihvonen tekee väitöskirjaa ja työskentelee tutkijana Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa. Kemiallisten prosessien ymmärtäminen auttaa oluen panemisessa, mutta ei takaa hyvää makua.

Riina Nokso-Koivisto

Tummassa liemessä lilluu epämääräisen näköisiä klönttejä. Lappeenrantalaisen Tuomas Sihvosen eteisessä silmä osuu ensimmäisenä valtavaan pulloon, jonka sisältö on vähintään kyseenalaisen näköistä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja