Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotkan Satama Areena etsii uutta toimitusjohtajaa – Minna Nyman ei jatka, Tiina Salonen sijaistaa

Satama Areenan väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Tiina Salonen. Nykyinen toimitusjohtaja Minna Nyman ei palaa työtehtäviinsä, Kotkan tapahtumakeskus oy kertoo tiedotteessa.

Sen mukaan tapahtumakeskuksen hallitus on sopinut asiasta Nymanin kanssa keskiviikkona. Uuden toimitusjohtajan haku alkaa välittömästi.

Salonen on tapahtumakeskuksen hallituksen varapuheenjohtaja.

– Yhtiöllä on hyvä ja toimiva johtoryhmä, ja kaikki tulevat tapahtumat sekä sovitut asiat järjestyvät suunnitellusti. Toki meillä on vielä paljon tehtävää tällä hetkellä talon käyttöönoton sekä elokuisten avajaisten suhteen, Salonen sanoo tiedotteessa.

– Kuten olen jo aiemmin medialle todennut, muutokseen ei liity dramatiikka. Minna Nyman on tehnyt hyvää työtä Kotkan tapahtumakeskus oy:n liiketoiminnan käynnistämisessä ja nyt on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen, hallituksen puheenjohtaja Jari Tuovinen toteaa tiedotteessa..

Satama Areenan avajaisia vietetään 25. elokuuta – 1. syyskuuta. Avajaisviikolla järjestetään kolme konserttia, joissa esiintyvät Behm, Anssi Kela, Club For Five, UMO Helsinki Jazz Orchestra, Gasellit ja F.