Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuoret solistilupaukset nousevat pääosiin Kotkan konserttitalolla – Kymi Sinfoniettan säestämässä konsertissa kuullaan musiikkia Mozartista Pocahontasiin

Solistit opiskelevat Kotkan seudun ja Pohjois-Kymen musiikkiopistoissa ja Kymen Konservatoriossa.

Nuoret solistit esiintyvät Kymi Sinfoniettan säestämänä keskiviikkona Kotkan konserttitalolla. Konsertissa esittelee taitojaan yhteensä 11 solistia Kotkan seudun ja Pohjois-Kymen musiikkiopistoista ja Ekamin musiikkialalta Kymen Konservatoriosta.

Nuorten solistien konsertissa kuullaan Kymi Sinfoniettan tiedotteen mukaan monipuolinen kattaus teoksia ja niiden osia aina Mozartin viulukonserton ensimmäisestä osasta ja Papagenon aariasta aina Iiro Rantalan pianoteokseen ja Pocahontas-elokuvasta tuttuun melodiaan.

Solistit on valittu koesoittojen perusteella. Kapellimestarina toimii Esa Heikkilä.

Nuorten solistien konsertti järjestetään tällä viikolla myös torstaina Kouvolassa. Kouvolan konsertissa osa solisteista on samoja kuin Kotkassa ja osa uusia.

Nuorten solistien ja Kymi Sinfoniettan konsertti keskiviikkona 24.5. kello 19 Kotkan konserttitalolla ja torstaina 25.5. kello 19 Kouvolan kaupungintalolla.