Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuljettaja loukkaantui vakavasti kylkikolarissa Karhulassa – Risteyksessä liikenne poikki kokonaan tunnin verran

Yksi ihminen loukkaantui vakavasti kylkikolarissa, joka sattui keskiviikkona iltapäivällä Kotkassa. Onnettomuuspaikka oli Ahlströmintien ja Karhulantien risteyksessä.

Henkilöautot törmäsivät toisiinsa, päivystävä palomestari Petteri Markkanen Kymenlaakson pelastuslaitokselta kertoo. Vauhtia oli ollut arviolta ainakin 60 kilometriä tunnissa.

Pelastuslaitos joutui irrottamaan toisen auton kuljettajan autosta hydraulisilla välineillä. Potilas lähti helikopterikyydillä Helsinkiin Meilahteen hoitoon.

Autoissa olivat vain kuljettajat. Toinen kuljettaja poistui paikalta jalkaisin, mutta on Kaakkois-Suomen poliisin tilannekeskuksen mukaan nyt myös terveydenhuollon piirissä. Molemmat autot romuttuivat ajokelvottomiksi.

Hälytys onnettomuudesta tuli kello 12.47. Risteys oli kokonaan suljettu liikenteeltä noin kello 14 saakka, jonka jälkeen liikennettä alettiin päästää osittain onnettomuuspaikan ohi.

Uutista on päivitetty kello 17.51 poliisin tiedolla, että toinenkin kuljettaja on terveydenhuollon piirissä.