Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kotkan lukioiden vanhat tanssivat perjantaina – Kuinka paljon rahaa kuluu juhlapäivän järjestelyihin? Vastaa Kymen Sanomien kyselyyn!

Saitko juhlapuvun lainaan vai vuokrasitko sen? Kuka maksaa viulut?

Kotkan lukioissa vietetään perjantaina vanhojen päivää ja kauniisiin juhlavaatteisiin pukeutuneet nuoret pääsevät tanssimaan muiden koululaisten ja perheidensä edessä. Päivä on tärkeä ja siihen valmistaudutaan huolella. Se tietää väistämättä myös rahanmenoa.

Vanhat, kertokaa kuinka paljon rahaa kulutatte vanhojen tansseihin liittyviin asioihin, kuten juhla-asuun, kampaukseen tai asusteisiin?

Mistä hankit juhlavaatteesi? Lainaako joku ne, vuokraatko frakin tai juhlamekon, teetkö vaatteet itse tai ostatko ne kaupasta? Kuinka paljon kampaajalla käyminen maksaa vai teetkö itse juhlakampauksesi tai auttaako sinua joku sen tekemisessä?

Kuka kulut maksaaa, sinä, vanhempasi vai joku muu?

Vastaa Kymen Sanomien kyselyyn! Kertomaasi voidaan käyttää jutussa, jonka teemme aiheeseen liittyen. Voit myös kertoa yhteystietosi, jos haluat tulla haastatelluksi jutussa.