Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kakkupajan takana ovat kotkalainen personal trainer ja kouvolalainen paperimies – "Ruuanlaitosta tuli ensin harrastus, sitten intohimo ja lopulta elämäntapa"

Anssi Jukka ja Aino Pensola toteuttivat yhteisen unelmansa. Leipurit kehittävät uusia ideoita ja tuotteita kausiajattelun mukaan. Perinteinen porkkanakakku vaihtui syksyiseen kurpitsakakkuun.

Tie sydämeen käy tunnetusti vatsan kautta. Kotkalainen Aino Pensola, 34, ihastui kolmansilla treffeillä kouvolalaisen paperimiehen Anssi Jukan, 42, mascarponejuustolla kuorrutettuun kanapestolasagneen. Kaksi palavahenkistä ruoanlaittajaa löysi toisensa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi