Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haminan Energia avaa Karhu Voiman asiakkaille ensi viikoksi palvelupisteen – Fredrikinkadulla autetaan maanantaista perjantaihin

Haminan Energia on saanut paljon yhteydenottoja konkurssiin hakeutuneen Karhu Voiman entisiltä asiakkailta. Heidän pitää tehdä ripeästi sopimus uuden sähköntoimittajan kanssa, mikä on herättänyt ihmisissä paljon kysymyksiä ja huolia. Haminan Energian asiakaspalvelu on ajoittain ollut erittäin ruuhkautunut.

Viestintäpäällikkö Tiiti Haikonen kertoo, että yhtiö on päättänyt avata ensi viikoksi tilapäisen palvelupisteen Haminan keskustaan. Tila tulee sijaitsemaan Fredrikinkadulla entisen ravintola Mon Amin ja lemmikkitarvikeliike Mustin ja Mirrin välissä.

– Haluamme palvella asiakkaita tässä tilanteessa entistä paremmin. Meillä on palvelupisteessä kaksi ihmistä paikalla vastaamassa kysymyksiin. Siellä neuvotaan, mitä voi tehdä ja mihin kannattaa olla yhteydessä, Haikonen kertoo.

Palvelupiste avautuu tulevana maanantaina, ja on auki maanantaista perjantaihin kello 10–15. Jos tarvetta on, piste on auki seuraavallakin viikolla.

Haminan Energia ei itse myy sähköä.