Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onko teillä kotiintuloaikoja? Kymen Sanomat kerää eteläkymenlaaksolaisten kokemuksia, vastaa kyselyyn ja kerro oman perheesi tavoista!

Kotiintuloajat ovat herättäneet keskustelua sosiaalisessa mediassa. Toimituksen kyselyyn voi vastata maanantaihin 13.6. asti.

Nuorten vapaa-ajanvietto ja kotiintuloajat ovat puhuttaneet kotkalaisia.

Uutisoimme aiemmin nuorisotyöntekijöiden huolesta kotkalaisten nuorten puolesta. Nuorisotyöntekijöiden mukaan kaupungilla liikkuu arki-iltaisinkin hyvinkin myöhään nuoria, joilla ei ole kotiintuloaikoja.

Koulujen päättäjäiset herättelivät keskustelua myös sosiaalisessa mediassa. Eri perheissä on erilaisia käytäntöjä, ja moni mainitsi kotiintuloajan riippuvan muun muassa asuinpaikasta, nuoresta itsestään ja tämän kaveripiiristä. Osalla ei ole kotiintuloaikoja ollenkaan, vaan tilanteista sovitaan erikseen.

Onko teidän perheessänne kotiintuloaikoja? Vastaa alla olevaan kyselyyn. Vastausaikaa on maanantaihin 13. kesäkuuta kello 22 asti.