Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hovinsaaren joukkoliikenne palautuu perjantaina ennalleen – Lainekadun toinen kaista avataan linja-autoille

Lainekadun toinen kaista Kotkan Hovinsaarella avataan joukkoliikenteelle huomenna perjantaina. Se tarkoittaa, että jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden lisäksi myös linja-autot pääsevät kulkemaan Lainekadun alikulusta.

Uusi järjestely tietää päätöstä maaliskuun alussa alkaneille joukkoliikenteen poikkeusjärjestelyille. Paikallisliikenteen bussit palaavat siis kulkemaan Rautatieaseman ja Hovinsaaren kautta perjantaiaamusta 29. huhtikuuta.

Kaupunki kertoo tiedotteessaan, että keskustasta lähtiessä bussit kulkevat reittiä Kotkankatu – Kotkantie (jossa on rautatieaseman pysäkit sekä Hovinsaaren pysäkit) – Lainekatu – Liitulahdentie – Kotkantie (jossa on ensimmäisenä Keskussairaalan pysäkit).

Myös linjan P014 ja P001 reitti ja aikataulu palautuu entiselleen perjantaista 29.4. lähtien.

Väliaikaiset linjat 50 Hovinsaari – Keskusta ja 51 Hovinsaari – Kotkansaari – Keskussairaala eivät perjantaista lähtien enää kulje.

Kaupunki kuitenkin korostaa tiedotteessaan, että nopea linja 1M Kotka-Karhula – Hamina jatkaa yhä kulkemista suoraan Hyväntuulentietä Keskussairaalan kautta Karhulaan.