Virolahtelainen olutpanimo Takatalo & Tompuri avasi oman ravintolan: "Olimme jo aika kypsiä" – Yritys houkuttelee nyt matkailijaryhmiä
Panimo on tänä vuonna julkaissut kaksi uutta olutta. Toinen niistä juhlistaa Mikko Suur-Uskin suvun kotitilan 330-vuotista historiaa.
Pienpanimo-oluiden ystäviä hemmotellaan Virolahden Ravijärvellä nyt myös ravintolalla. Takatalo & Tompuri Brewery -panimon ravintola avasi ovensa asiakkaille viime perjantaina.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu