Virolahtelainen olutpanimo Takatalo & Tompuri avasi oman ravintolan: "Olimme jo aika kypsiä" – Yritys houkuttelee nyt matkailijaryhmiä

Panimo on tänä vuonna julkaissut kaksi uutta olutta. Toinen niistä juhlistaa Mikko Suur-Uskin suvun kotitilan 330-vuotista historiaa.

Pienpanimo-oluiden ystäviä hemmotellaan Virolahden Ravijärvellä nyt myös ravintolalla. Takatalo & Tompuri Brewery -panimon ravintola avasi ovensa asiakkaille viime perjantaina.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi