Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä asia tai kuka henkilö on vaikuttanut myönteisesti Kotkan keskustaan? – Kauppatie etsii jälleen keskustatekoa, joka edustaa Kotkaa valtakunnallisessa kilpailussa

Mikä asia tai kuka ihminen on viime aikoina vaikuttanut myönteisesti Kotkan keskustaan? Jos mieleen tulee jotakin, kyseisen asian tai henkilön voi ilmoittaa Kotkan Kauppatien järjestämään Kotkan Keskustateko -kilpailuun.

Keskustateko voi olla jokin ilmiö, innovaatio, tapahtuma, henkilö, arkkitehtuuri, valaistus, keskustan viihtyisyyden parantaminen tai kaupunkilaisia hyödyttävä tai ilahduttava teko. Vuonna 2021 Kotkan keskustatekona palkittiin Haminan–Kotkan sataman kansainvälinen risteilyliiketoiminta. Vuonna 2020 tunnustus annettiin Kotkan puistoille.

Kotkan keskustatekokilpailu on osa valtakunnallista kilpailusarjaa. Täkäläisen kilpailun voittaja pääsee edustamaan Kotkaa Elävät Kaupunkikeskustat ry:n kansalliseen keskustatekokilpailuun. Paikallisilla kilpailuilla ja valtakunnallisella kilpailulla halutaan korostaa keskustojen merkitystä kaupungeille.

Ehdotuksia sähköpostitse tai somen kautta

Kaupunkilaisten omia ehdotuksia kilpailuun voi lähettää 1.6. saakka osoitteeseen info@kotkankauppatie.fi, otsikolla Kotkan Keskustatekokilpailu. Ehdotuksen voi tehdä myös Kotkan Kauppatien Facebook- tai Instagram-sivulla olevaan kilpailua koskevaan julkaisuun.

Osallistumisohjeisiin voi tutustua myös Kotkan Kauppatien nettisivuilla: www.kotkankauppatie.fi/keskustatekokilpailu.

Kauppatie toivoo, että kotkalaiset laittaisivat ehdotuksiinsa myös perusteluja siitä, miksi juuri kyseinen asia tai henkilö ansaitsee tulla valituksi. Ehdotukseen voi halutessaan liittää myös valokuvia tai videolinkkejä. Koska ehdottajien kesken arvotaan pieniä palkintoja, kannattaa mukaan laittaa myös omat yhteystiedot.