Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pomppumaailma valtaa Ruonalan urheiluhallin – Kolmatta kertaa Kotkaan tuleva sisäleikkipuisto avautuu koulujen hiihtolomaviikolla

Ruonalan urheiluhalliin tulee sisäleikkipuisto Kotkan koulujen hiihtolomaviikolla. Ympäri Suomea kiertävä Pomppumaailma rakentuu erilaisten ilmatäytteisten laitteiden, pelien ja liikuntavälineiden ympärille. Tapahtumaan kuuluu myös Pomppudisco. Pomppumaailma on järjestetty aiemmin Kotkassa kaksi kertaa.

Tapahtuman rakentaminen alkaa keskiviikkona iltapäivällä 2. maaliskuuta. Sisäleikkipuisto on avoinna torstaista sunnuntaihin 3.–6.3.

Kotkan kaupunki perii järjestäjältä varauksen ajalta puolet hinnaston mukaisesta kokonaishinnasta, yhteensä 2619 euroa. Järjestäjä luovuttaa kaupungille tapahtumaan 150 päivälippua, joiden yhteisarvo on 2250 euroa. Kaupunki jakaa liput lapsille ja nuorille.

Järjestäjä vastaa tapahtuman terveysturvallisuudesta voimassa olevien määräysten ja suositusten mukaisesti. Varsinainen touhuaminen alueella tapahtuu omalla vastuulla. Alle 7-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana.

Tapahtuman tuottavat Torisport oy ja Happy Beavers oy. Torisport on mikkeliläinen yhtiö, joka tuottaa lasten ja koko perheen liikuntatapahtumia. Helsinkiläisen Happy Beaversin toimialaa on viihdelaitteiden vuokraaminen.

Tapahtuman liput myydään portilla. Aikuiset ja sylivauvat pääsevät sisään ilmaiseksi. Lisätietoja www.pomppumaailma.fi