Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Virolahdella koronarokotetaan entisissä Alkon tiloissa – Käynti rokotuspisteelle on parkkipaikkojen puolelta

Virolahden rokotuspiste palvelee ajanvarauksella. Myös walk in -päiviä on tulossa.

Torstaina Kymsote aloitti koronarokotukset uudessa paikassa Virolahdella. Rokotuspiste siirtyi Rajasalista entisiin Alkon tiloihin.

– Talo on sama, mutta nyt käynti on parkkipaikkojen puolelta, kertoo terveysasemien palveluesimies Seija Nousiainen.

Osoite on Itätie 1.

Kymsote kertoo tiedotteessaan, että Virolahden rokotuspiste palvelee ajanvarauksella. Tämän lisäksi on myös walk in -päiviä, joihin voi tulla ilman ajanvarausta. Seuraavan kerran walk in -päiviä on Virolahdella 9.2. ja 16.2. kello 9–15.

Pienten lasten rokotukset keskitetty Kotkaan ja Kouvolaan

Tällä hetkellä koronarokotuksia annetaan kaikille ikäryhmille 5-vuotiaista ylöspäin. Kolmos- ja nelosrokotuksia annetaan THL:n ohjeistuksen mukaisesti riskiryhmille.

Pienten lasten rokotukset on keskitetty Kotkaan ja Kouvolaan. Haminassa toteutetaan pienten lasten eli 5–11-vuotiaiden rokotuksia iltarokotuksina seuraavan kerran 2.–3. helmikuuta.

Huoltajat pystyvät varaamaan sähköisesti alle 10-vuotiaiden lasten rokotukset. Yli kymmenvuotiaiden lasten varaukset tehdään vain puhelimitse terveysasemien keskitetystä numerosta.