Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bussivuoroja joudutaan perumaan Kotkan seudulla – Koronan takia kuljettajien sairauslomat ovat lisääntyneet

Tilanne huononi maanantaina.

Kotkan seudun joukkoliikenteessä perutaan useita bussivuoroja koronatilanteen takia. Kotkan kaupunki kertoo tiedotteessa, että pahentuneen koronatilanteen takia kuljettajien sairauspoissaolot ovat lisääntyneet.

Kotkan, Haminan ja Pyhtään alueella perumiset kohdistetaan mahdollisuuksien mukaan vuoroihin, joilla on vähiten merkitystä koululaisten kannalta tai muuten vähiten haittaa. Samoin myös tiedottamisen vuoksi aamujen vuoroja pyritään ajamaan mahdollisimman paljon.

– Viime viikon lopulla peruttuja vuoroja tuli parina päivänä muutamalle linjalle Länsi-Kotkan suuntaan, Kotkan kaupungin joukkoliikennepäällikkö Esa Partanen kertoo tiedotteessa

– Nyt maanantaina tilanne huononi ja perumisia on iltapäivän ja illan aikana yhteensä kuudella eri linjalla Kotkan ja Haminan välillä sekä Kotkan paikallisliikenteessä niin Länsi-Kotkan kuin Karhulan suunnan linjoilla.

Tiedossa olevat perutut vuorot näkyvät Kotkan seudun bussiaikataulujen sivuilla, johon myös osoite jonnejaminne.fi ohjautuu.

– Käytämme myös uusia Jonne & Minne-somekanavia tiedotukseen perutuista vuoroista, Partanen kertoo.