Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Etelä-Kymenlaaksossa on nyt hyvä aika lumiukkojen ja lumilinnojen tekemiseen – Kymen Sanomat kerää kuvia lumiteoksista!

Kymen Sanomat koostaa lukijoiden lähettämistä kuvista jutun.

Tämän viikon lumisateiden ansiosta olosuhteet ovat oivat lumiteosten rakenteluun. Arkistokuva. Raimo Eerola

Krista Kierikka

Etelä-Kymenlaaksossa on nyt paljon lunta. Moni innostuu ulkoillessaan muovailemaan lumesta kaikenlaisia talvisia taideteoksia, esimerkiksi lumiukkoja ja lumilinnoja.

Kymen Sanomat pyytää lukijoiltaan kuvia tänä talvena tehdyistä lumiteoksista. Kuvia käytetään jutussa, joka esittelee, mitä kaikkea lumesta on saatu rakennettua.

Kuvia voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen uutiset@kymensanomat.fi. Toimitus valitsee kuvat juttuun.

Lähetäthän vain kuvia, joiden julkaisemiseen sinulla on oikeudet ja lupa kuvissa esiintyviltä ihmisiltä. Kerro viestissä lumiteoksen nimi, syntytarina ja tarpeelliset tiedot tekijöistä. Jos kuvassa on ihmisiä, kerro heidän koko nimensä. Kerrothan myös puhelinnumerosi. Sähköpostiviestissä kerrottuja tietoja voidaan käyttää jutussa ilman erillistä lupaa. Kirjoita viestin aiheeksi lumikuva.

Lumikuvista ei makseta palkkiota. Lähettäessäsi kuvan myönnät Kaakon Viestinnälle kaikki oikeudet kuvaan, edelleenluovutusoikeus mukaan lukien.

Tekstiä muokattu 5.1. kello 15.42: poistettu maininta kuvien lähettämisen takarajasta, kuvia voi lähettää vielä loppiaisen jälkeenkin. 10.1. klo 10.59 muokattu jutun otsikkoa ja kärkeä, muutettu aikamuotoa.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka