Näin koronapassin käytön rajoitus vaikuttaa Kotkan palveluihin – Esimerkiksi teatteriin pääsee vain 50 katsojaa kerrallaan

Myös harrastajateatteritoimintaan Nelosteatterilla tulee samanlainen rajoitus.

Koronapassin käytön tilapäinen rajoittaminen vaikuttaa Kotkan palveluihin. Kotkan kaupunki kertoo tiedotteessa, että käytännössä päätös merkitsee muun muassa sitä, että kaupunginteatterin näytöksiin voidaan ottaa korkeintaan 50 ihmisen yleisö. Päätöksen on tehnyt kaupungin valmiusjohtoryhmä ja se on voimassa sunnuntaihin 23. tammikuuta asti.

Myös harrastajateatteritoimintaan Nelosteatterilla tulee samanlainen rajoitus.

Ryhmäharrastuksiin ohjeet, nuorisotilat ovat avoinna

Kotkassa on lisäksi toistaiseksi voimassa ohjeet, jotka koskevat ryhmäliikunta- ja urheilutoimintaa kaupungin tiloissa. Ryhmäharrastuksissa suositellaan joulutauon jatkamista 10. tammikuuta saakka.

Harjoituksiin saa osallistua vain terveenä ja oireettomana. Maskin käyttöä suositellaan 12 vuotta täyttäneille, myös harjoituksia seuraaville huoltajille.

Eri harrastusryhmien välisiä kontakteja esimerkiksi pukuhuoneissa tulee välttää. Ennen ja jälkeen harjoitusta suositellaan käsien pesua tai desinfiointia.

Kaupungin nuorisotilat ovat avoinna, mutta ryhmissä tapahtuva toiminta keskeytetään 10. tammikuuta asti.

Valtioneuvoston asetuksella rajoitetaan koronapassin vaikutuksia siten, että koronapassia ei voi käyttää yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille 30. joulukuuta–20. tammikuuta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka