Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kymsote päivitti altistumispaikkalistaa: Kotkassa on voinut altistua koronalle Players Sport Barissa, Amarillossa sekä Kinopalatsissa

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin.

Kymsote on jälleen päivittänyt altistumispaikkalistaansa. Tuoreimmat lisäykset ovat Kotkasta elokuvateatteri Kinopalatsi, jossa altistuminen on voinut tapahtua viime sunnuntaina 19. joulukuuta kello 18:n näytöksessä. Toinen altistumispaikka Kotkassa on ravintola Amarillo. Siellä mahdollinen altistumisajankohta on sunnuntain ja lauantain välisenä yönä 19.–20. joulukuuta kello 22–03. Kolmas altistumispaikka on kotkalainen Players Sports Bar, jossa on voinut altistua tartunnalle torstaina 23. joulukuuta kello 16–21.

Kymsoten altistumispaikkalistallailmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti. Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien.

Toimi näin, jos altistut

Jos altistumispaikalla altistumisajankohtana olleella henkilöllä ilmenee seuraavien 14 päivän aikana koronaan viittaavia oireita, kehottaa Kymsote tekemään oirearvion omaolo.fi-sivulla, oirekyselyn koronabotti.hus.fi-sivulla tai ottamaan yhteyttä päivystysavun numeroon 116 117. Koronan oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.