Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kymsoten altistumispaikkalistaa päivitetty jälleen: Kotkassa on voinut altistua pubissa ja lounasravintolassa, Haminassa kirkossa

Haminan Johanneksen kirkossa on voinut altistua koronavirukselle tämän viikon maanantaina. Arkistokuva. Antti-Jussi Larvio

Riina Lehtoranta

Kymsote on jälleen tänään päivittänyt altistumispaikkalistaansa. Tuoreimmat lisäykset ovat Kotkasta pub Jaakko, jossa altistuminen on voinut tapahtua viime lauantaina eli 18. joulukuuta kello 21–00. Toinen altistumispaikka Kotkassa on lounaspaikka Potukka. Siellä mahdollinen altistumisajankohta on tämän viikon maanantai eli 20. joulukuuta kello 13–13.30.

Haminassa koronavirukselle on voinut altistua Johanneksen kirkossa tämän viikon maanantaina eli 20. joulukuuta kello 17–19.

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti. Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien.

Toimi näin, jos altistut

Jos altistumispaikalla altistumisajankohtana olleella henkilöllä ilmenee seuraavien 14 päivän aikana koronaan viittaavia oireita, kehottaa Kymsote tekemään oirearvion omaolo.fi-sivulla, oirekyselyn koronabotti.hus.fi-sivulla tai ottamaan yhteyttä päivystysavun numeroon 116 117. Koronan oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka