Kotkalaisen Nea Öhmanin käsissä piparkakkutaikinasta syntyy kartanoita

Tänä vuonna Nea Öhman kokeili kondiittorin sokeria tehdessään piparkakkukartanon ikkunoita. Nea Öhman

Öhmanin keittiössä kuluu suuret määrät pikeeriä, kondiittorin sokeria ja liivatelehtiä. Taitavalla piparkakkutalojen rakentajalla on useita hyviä vinkkejä muille leipureille.

Kotkalaisen Nea Öhmanin kotia koristaa suuri ja kaunis piparkakkutalo tai oikeastaan piparkakkukartano. Sen ikkunoista loistaa lämmin valo ja räystäiltä roikkuu lunta ja jääpuikkoja.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi