Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Taas pari uutta altistumispaikkaa Kotkassa – Erkanilla ja jäähallissa on voinut altistua koronavirukselle, Crocodile Barin ajankohta muuttui

Karhulan jäähallin yleisöluisteluvuorolla on voinut altistua koronavirukselle. Arkistokuva. Katja Juurikko

Riina Lehtoranta

Kymsoten altistumispaikkalista on jälleen pidentynyt. Listan mukaan Erkan Bistro and Grill -ravintolassa on voinut altistua koronavirukselle kahtena päivänä viime viikolla. Ensimmäinen altistumisajankohta on torstai 16.12. kello 16–17.30 ja toinen ajankohta perjantai 17.12. kello 20.30–21.30.

Koronavirukselle on voinut altistua myös Karhulan jäähallin yleisöluisteluvuorolla sunnuntaina 19.12. kello 10–10.45.

Kymsoten listalla on myös muokattu yhtä eilen julkistetuista altistumisajankohdista. Kotkalaisessa Crocodile Barissa altistuminen on saattanut tapahtua perjantain 17.12. kello 22 ja lauantain 18.12. kello 04 välisenä aikana.

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti. Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien.

Toimi näin, jos altistut

Jos altistumispaikalla altistumisajankohtana olleella henkilöllä ilmenee seuraavien 14 päivän aikana koronaan viittaavia oireita, kehottaa Kymsote tekemään oirearvion omaolo.fi-sivulla, oirekyselyn koronabotti.hus.fi-sivulla tai ottamaan yhteyttä päivystysavun numeroon 116 117. Koronan oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.

Kommentoi

Mainos: Kymen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka