Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kymsote päivitti listaansa: Kotkassa on voinut altistua koronalle paikallibusseissa 13 ja 27 sekä K-Supermarket Hyvätuulessa

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin.

Kymsote on päivittänyt altistumispaikkalistaansa. Kuvituskuva. Mostphotos

Johanna Vehkaluoto

Kymsote on lisännyt listalleen kolme paikkaa, joissa on voinut altistua koronavirukselle Kotkassa viime viikolla.

Koronavirukselle on voinut altistua tiistaina 7. joulukuuta kello 6.10–6.30 Kotkassa paikallisbussissa numero 13, K-Supermarket Hyvätuulessa keskiviikkona 8. joulukuuta kello 17.30–19.00 ja torstaina 9. joulukuuta kello 12.03–12.40 paikallisbussissa numero 27.

Kymsoten altistumispaikkalistalla ilmoitetaan paikat, joissa on liikkunut koronavirusta kantanut henkilö, joka on voinut tartuttaa viruksen muihin samaan aikaan paikalla olleisiin. Listalle päivitetään sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti. Altistumispaikat näkyvät listalla 14 vuorokauden ajan altistumisajankohdasta laskien.

Toimi näin, jos altistut

Jos altistumispaikalla altistumisajankohtana olleella henkilöllä ilmenee seuraavien 14 päivän aikana koronaan viittaavia oireita, kehottaa Kymsote tekemään oirearvion omaolo.fi-sivulla, oirekyselyn koronabotti.hus.fi-sivulla tai ottamaan yhteyttä päivystysavun numeroon 116 117. Koronan oireita voivat olla väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennus tai ripuli.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka