Oona-Emilia Enkelsaari sai Valkmusan kansallispuistosta innoituksen jälkiruokaherkkuun – Suon antimista syntyi lakkapannacotta, joka on yksi hänen lempiresepteistään

Entinen fanaattinen vegaani on tätä nykyä rennosti elämään ja ruokaan suhtautuva vegeilijä.

Kun helsinkiläinen Oona-Emilia Enkelsaari näki kesällä 2020 Pyhtään Valkmusan kansallispuiston pitkospuiden katveessa oranssina hehkuvia lakkoja, hänen oli pakko pysähtyä ja poimia marjat.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Kymen Sanomien sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Kymensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi